Canaryfly: Despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate

Dreptul la despăgubiri în temeiul Regulamentului UE 261/2004

Regulamentul UE 261/2004 este ca un scut de protecție pentru pasageri. Dacă vi se întâmplă să aveți un zbor întârziat, zbor anulat sau vi se refuză îmbarcarea din cauza suprarezervării, puteți avea dreptul la o compensație financiară. Acest regulament se aplică tuturor zborurilor care decolează din UE sau zborurilor către UE cu o companie aeriană europeană. Dacă zborul dumneavoastră are probleme, puteți primi până la 600 de euro. Este o modalitate de a stimula companiile aeriene să își respecte planurile de zbor și drepturile pasagerilor.

Despăgubiri pentru întârzieri de zbor Canaryfly - când și cum funcționează

Să zbori cu Canaryfly și să te confrunți cu întârzieri poate fi frustrant, dar regulamentul UE este aici pentru a te ajuta. Dacă zborul dvs. are o întârziere mai mare de trei ore, puteți avea dreptul la despăgubiri. Este important ca întârzierea să nu fie cauzată de circumstanțe extraordinare, cum ar fi vremea nefavorabilă sau grevele care nu pot fi controlate de compania aeriană. Dacă vi se întâmplă acest lucru, vizitați site-ul nostru și completați formularul. Ne vom ocupa apoi de tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține despăgubirea la care aveți dreptul.

Compensarea pentru anularea zborului Canaryfly - când și cum funcționează

Anularea zborurilor vă poate perturba planurile, dar din fericire există o modalitate de a obține o compensație pentru aceasta. Dacă Canaryfly vă anulează zborul și nu vă dă un preaviz de cel puțin 14 zile, este posibil să aveți dreptul la despăgubiri. Ca și în cazul întârzierilor, nu trebuie să existe circumstanțe extraordinare. Completând formularul de pe site-ul nostru, puteți afla rapid dacă aveți dreptul la despăgubiri, iar noi vă vom ajuta să faceți întregul proces cât mai ușor posibil.

La ce despăgubire are dreptul un pasager?

Valoarea compensației pe care o puteți primi depinde de durata zborului. Pentru zborurile de până la 1.500 km, compensația poate fi de 250 de euro, pentru zborurile între 1.500 și 3.500 km este de 400 de euro, iar pentru zborurile de peste 3.500 km puteți primi până la 600 de euro. Un exemplu ar fi un zbor de la Praga la New York, care are o lungime de peste 3.500 de km, astfel încât compensația ar fi de 600 de euro. Dacă zburați pe o rută mai scurtă, de exemplu de la Madrid la Tenerife, vă puteți aștepta să primiți o compensație de 400 de euro dacă zborul dvs. este întârziat sau anulat.

Când se datorează compensația

[Compensația este datorată atunci când zborul nu este anulat sau întârziat din cauza unor circumstanțe extraordinare. Dacă vi s-a refuzat îmbarcarea sau ați ratat un zbor de legătură(https://www.refundio.ro/compensatii-pentru-pierderea-conexiunii-de-zbor) din cauza unei erori a companiei aeriene, aveți dreptul, de asemenea, la despăgubiri. În schimb, dacă nu ați ajuns la timp la locul de plecare sau nu ați avut documentele de călătorie necesare, nu veți primi compensații. O altă situație în care nu veți primi despăgubiri este dacă zborul dvs. este anulat din cauza unei greve a personalului aeroportului sau a unui dezastru natural.

Cum pot obține despăgubiri pentru un zbor Canaryfly întârziat sau anulat?

Obținerea unei compensații poate fi un proces complicat, dar nu trebuie să o faceți singur. Puteți încerca prin intermediul site-ului Canaryfly, dar de ce să vă deranjați când echipa noastră de la Refundio.ro o poate face pentru dumneavoastră? Doar completați formularul nostru online simplu și noi ne vom ocupa de restul. Cu noi, obținerea rambursării este ușoară și fără complicații. Serviciile noastre sunt concepute pentru a vă economisi timp și energie, sporindu-vă în același timp șansele de succes.

Ce trebuie să faceți dacă compania aeriană refuză despăgubirea?

Dacă Canaryfly vă respinge cererea de despăgubire, nu disperați. Contactați-ne la Refundio.ro și vă vom ajuta. Serviciile noastre includ asistență pas cu pas cu întregul proces, de la completarea formularului până la reprezentare juridică, dacă este necesar. Cu noi, aveți cele mai mari șanse de succes. Experiența și cunoștințele noastre te vor ajuta să depășești obstacolele pe care companiile aeriene ți le pot pune în cale și să te asiguri că primești compensația pe care o meriți.

Utilizarea serviciilor Refundio.ro este o modalitate simplă și eficientă de a obține despăgubiri pentru un zbor întârziat sau anulat cu Canaryfly. Lăsați grijile în seama noastră și bucurați-vă de compensația pe care o meritați. Serviciul nostru este transparent și fără riscuri - nu plătiți decât dacă câștigați.

O prezentare generală a diferitelor companii aeriene cu care vă puteți confrunta:

Verifică compensația gratuit.
Verifică gratuit