SunExpress: Despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate

Dreptul la despăgubiri în temeiul Regulamentului UE 261/2004

Regulamentul (CE) nr. 261/2004 este ca un fel de protector personal al dumneavoastră în situațiile de incertitudine care pot apărea atunci când călătoriți cu avionul. Atunci când vă confruntați cu neplăceri precum întârzieri, anulări sau suprarezervări, acest regulament vă oferă dreptul de a solicita o compensație financiară. Cel mai bun lucru este că se aplică tuturor zborurilor care decolează din UE sau către UE cu companii aeriene cu sediul în UE, ceea ce înseamnă că, dacă zburați de la Praga la Barcelona sau de la New York la Praga cu o companie aeriană europeană, aveți dreptul la protecție în temeiul acestui regulament. Iar dacă zborul dumneavoastră are o întârziere de peste trei ore, este anulat sau suprarezervat și nu vă puteți îmbarca, puteți avea dreptul la o compensație de până la 600 de euro. Nu-i rău, nu-i așa?

Compensarea pentru întârzierea zborului SunExpress - când și cum funcționează

Dacă se întâmplă să zburați cu SunExpress și zborul dvs. este întârziat cu mai mult de trei ore, este posibil să aveți dreptul la despăgubiri. Și cum să o faceți? Este simplu. Pur și simplu vizitați pagina noastră Refundio.ro și completați formularul pentru a solicita despăgubiri. Noi ne vom ocupa apoi de toți pașii următori. Vom verifica dacă sunteți eligibil pentru despăgubire, vom comunica cu compania aeriană și vă vom ține la curent cu stadiul solicitării dumneavoastră. Și ce este cel mai bun? Dacă decideți să apelați la serviciile noastre, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Noi ne vom ocupa de toate aspectele juridice, iar dvs. vă puteți continua planurile.

Despăgubirea pentru anularea zborului SunExpress - când și cum funcționează

Anularea zborurilor poate fi foarte frustrantă și vă poate afecta planurile. Dar nu vă faceți griji, Regulamentul UE 261/2004 este aici pentru a vă ajuta. Dacă SunExpress vă anulează zborul, puteți avea dreptul la o compensație de până la 600 de euro. Cum să o obțineți? Doar contactați-ne la Refundio.ro. Completați formular și noi ne ocupăm de restul. Vom afla dacă aveți dreptul la compensații și, dacă da, vom începe să negociem cu compania aeriană în numele dvs. Vă vom ține la curent cu fiecare pas și ne vom asigura că veți primi despăgubirea la care aveți dreptul.

La ce despăgubire are dreptul pasagerul?

Valoarea compensației depinde de lungimea zborului și poate varia între 250 și 600 de euro. Pentru zboruri de până la 1500 km este de 250 de euro, pentru zboruri între 1500 și 3500 de km este de 400 de euro, iar pentru zboruri de peste 3500 de km puteți obține până la 600 de euro. Un exemplu ar fi un zbor de la Praga la Antalya, care are o lungime de peste 2000 de km, astfel încât ați avea dreptul la 400 de euro. Dar dacă zburați de la Praga la Bangkok, de exemplu, care are o distanță de peste 3 500 km, ați putea avea dreptul la 600 de euro, ceea ce înseamnă o mulțime de bani pe care îi puteți folosi pentru alte călătorii sau pentru orice altceva care vă face plăcere.

Când aveți dreptul la despăgubiri

Aveți dreptul la compensații dacă zborul dumneavoastră are o întârziere mai mare de trei ore, dacă este anulat sau dacă este suprarezervat. Dar atenție, nu întotdeauna aveți dreptul la compensații. Dacă întârzierea sau anularea se datorează unor circumstanțe extraordinare, cum ar fi vremea nefavorabilă, o grevă sau evenimente neprevăzute care nu pot fi controlate de compania aeriană, nu veți primi despăgubiri. Un alt exemplu în care nu aveți dreptul la despăgubiri este dacă compania aeriană vă notifică anularea cu cel puțin 14 zile înainte de plecarea programată. Iar dacă compania aeriană vă oferă un zbor alternativ care vă duce la destinație la o oră similară cu cea a zborului programat inițial, de asemenea, nu aveți dreptul la despăgubiri.

Cum pot obține despăgubiri pentru un zbor SunExpress întârziat sau anulat?

Puteți încerca să obțineți despăgubiri direct de la SunExpress, dar de ce să vă complicați inutil viața? La Refundio.ro vă oferim o modalitate simplă și eficientă de a obține despăgubiri. Trebuie doar să completați formularul și noi ne ocupăm de restul. Echipa noastră are o experiență bogată în materie de despăgubiri și știm exact cum să tratăm cu companiile aeriene pentru a vă obține ceea ce vi se cuvine de drept. În plus, dacă alegeți serviciile noastre, nu veți plăti niciun comision inițial. Ne plătiți doar dacă reușim să obținem cu succes despăgubiri.

Ce trebuie să faceți dacă compania aeriană refuză despăgubirea?

Dacă se întâmplă ca SunExpress să vă respingă cererea de despăgubire, nu vă pierdeți speranța. La Refundio.ro suntem gata să vă ajutăm. Doar completați formularul și ne vom apuca de treabă. Vom negocia cu compania aeriană în numele dumneavoastră, vom pregăti toate documentele necesare și vă vom ține la curent cu fiecare pas al procesului. Echipa noastră are experiență în gestionarea chiar și a celor mai complexe cazuri și nu ne este teamă să ne confruntăm cu companiile aeriene pentru a ne asigura că veți obține despăgubirile care vi se cuvin. Iar dacă va fi nevoie, suntem pregătiți să vă apărăm cererea de despăgubire în instanță.

Dacă ați avut un zbor întârziat sau anulat cu SunExpress, nu ezitați să apelați la serviciile noastre de la Refundio.ro. Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți ceea ce vi se cuvine. Fie că este vorba de zbor întârziat, zbor anulat sau zbor de legătură ratat, suntem aici pentru a vă ajuta la fiecare pas.

O prezentare generală a diferitelor companii aeriene cu care vă puteți confrunta:

Verifică compensația gratuit.
Verifică gratuit