Emirates Airlines: Despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate

Dreptul la despăgubiri în temeiul Regulamentului UE 261/2004

Regulamentul (CE) nr. 261/2004 este o salvare pentru pasagerii care se confruntă cu neplăceri în timpul călătoriilor cu avionul. În cazul în care zborul dvs. este întârziat sau chiar anulat, este posibil să aveți dreptul la o compensație financiară. Și asta nu e tot! Regulamentul se aplică și în situațiile de suprarezervare - adică atunci când un zbor este suprarezervat și nu vă puteți îmbarca din lipsă de locuri. Regulamentul (CE) nr. 261/2004 are rolul de a se asigura că drepturile dvs. în calitate de pasager nu sunt ignorate și că sunteți despăgubit în mod echitabil.

Despăgubirea pentru întârzierea zborului Emirates Airlines - când și cum funcționează

Dacă zburați cu Emirates Airlines și zborul dumneavoastră are o întârziere de peste trei ore, este posibil să aveți dreptul la despăgubiri. Este simplu - doar completați formularul de pe site-ul nostru și noi ne vom ocupa de tot. Nu numai că vă vom ajuta să completați toate actele necesare, dar vom comunica și cu compania aeriană în numele dvs. Tot ce trebuie să faceți este să ne furnizați informațiile despre zborul dvs. și noi ne vom ocupa de restul. Dacă aveți dreptul la despăgubiri, ne vom asigura că le veți primi.

Despăgubirea pentru anularea zborului Emirates Airlines - când și cum funcționează

Anulările de zbor sunt întotdeauna un inconvenient, dar cu Emirates Airlines și echipa noastră nu trebuie să fie o bătaie de cap. Dacă zborul dvs. este anulat cu mai puțin de 14 zile înainte de plecare, aveți dreptul la despăgubiri. Cum procedați? Vizitați pagina noastră de anulare a zborului și vă vom ajuta. Nu numai că vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie, dar vă vom ajuta în tot procesul, de la început până la sfârșit. Serviciile noastre sunt concepute pentru a fi cât mai convenabile și mai eficiente pentru dumneavoastră.

La ce despăgubire are dreptul un pasager?

Valoarea compensației variază în funcție de durata zborului. Pentru zborurile de până la 1 500 km, compensația poate fi de până la 250 EUR, pentru zborurile între 1 500 și 3 500 km de până la 400 EUR, iar pentru zborurile de peste 3 500 km puteți primi până la 600 EUR. De exemplu, dacă zburați de la Praga la Dubai și vă este anulat zborul, ați putea avea dreptul la 600 de euro. Dar nu numai atât, dacă călătoria dvs. este formată din mai multe segmente și pierdeți un zbor de legătură din cauza unei întârzieri la unul dintre ele, puteți avea dreptul la despăgubiri și pentru această experiență neplăcută.

Când aveți dreptul la despăgubiri

Aveți dreptul la despăgubiri atunci când zborul dvs. este întârziat, anulat sau suprarezervat. Dar atenție, nu întotdeauna aveți dreptul la despăgubiri. Dacă problemele legate de zbor se datorează unor circumstanțe extraordinare, cum ar fi vremea rea sau o grevă, nu veți primi despăgubiri. O altă situație în care este posibil să nu aveți dreptul la despăgubiri este dacă compania aeriană vă informează despre anulare cu mai mult de 14 zile înainte de plecarea programată sau dacă vă oferă un zbor alternativ care vă permite să ajungeți la destinație cu o întârziere minimă.

Cum pot obține despăgubiri pentru un zbor Emirates Airlines întârziat sau anulat?

Aveți două opțiuni. Puteți încerca să o faceți singur prin intermediul site-ului Emirates Airlines sau puteți lăsa totul în seama noastră. Serviciul nostru este simplu și fără complicații. Doar completați formularul nostru și noi ne vom ocupa de tot. Vom fi reprezentantul dvs. în toate comunicările cu compania aeriană și ne vom asigura că veți obține compensația la care aveți dreptul. Echipa noastră are o experiență vastă în gestionarea acestor situații și lucrează pentru dumneavoastră, astfel încât să nu trebuiască să petreceți ore întregi ocupându-vă de hârtii.

Ce trebuie să faceți dacă compania aeriană refuză despăgubirea?

Dacă Emirates Airlines vă refuză despăgubirea, nu disperați. Noi, cei de la Refundio.ro, vă putem ajuta. Doar completați formularul nostru și ne vom ocupa noi de întregul proces pentru dumneavoastră. Vizitați pagina noastră de cerere de despăgubire pentru a afla mai multe. Serviciile noastre includ nu numai depunerea unei cereri de despăgubire, ci și reprezentare juridică, dacă este necesar. Cu noi, aveți mai multe șanse să obțineți despăgubirile pe care le meritați.

O prezentare generală a diferitelor companii aeriene cu care vă puteți confrunta:

Verifică compensația gratuit.
Verifică gratuit