Norwegian Airlines: Despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate

Dreptul la despăgubiri în temeiul Regulamentului UE 261/2004

Regulamentul UE 261/2004 este ca un scut de protecție pentru pasagerii care întâmpină neplăceri în timpul călătoriilor cu avionul. Atunci când călătoria dvs. se schimbă brusc din cauza întârzierilor, anulărilor sau suprarezervării, acest regulament vă poate ajuta să obțineți o compensație financiară de până la 600 EUR. Cheia este că zborul trebuie să aibă legătură cu UE - fie că pleacă de la, ajunge la sau este operat de o companie aeriană europeană. Și nu uitați că regulamentul se aplică și în cazul întârzierilor de zbor, care vă vor costa pierderea unui zbor de legătură.

Compensația pentru întârzierea zborului Norwegian Airlines - când și cum funcționează

Întârzierile de zbor cu Norwegian Airlines pot fi foarte enervante, dar, datorită UE 261/2004, puteți obține compensații dacă întârzierea este mai mare de trei ore. Cum se procedează? Trebuie doar să vizitați pagina noastră zbor întârziat și să verificați dacă îndepliniți toate condițiile. Dacă da, puteți solicita despăgubiri direct la Norwegian Airlines sau ne puteți contacta și vă vom ajuta în acest proces. Indiferent ce decideți, este important să acționați rapid și să aveți pregătite toate informațiile necesare.

Compensația pentru anularea zborului Norwegian Airlines - când și cum funcționează

Dacă Norwegian Airlines vă anulează zborul și nu vă anunță la timp, este posibil să aveți dreptul la despăgubiri. Dacă vă informează despre anulare cu mai puțin de 14 zile înainte de plecarea programată, ar trebui să aveți dreptul la despăgubiri. Pentru mai multe informații despre cum să procedați, vă rugăm să vizitați pagina noastră despre zborul anulat. Aici veți găsi toți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a solicita despăgubiri, fie că decideți să acționați pe cont propriu, fie că apelați la serviciile noastre.

La ce despăgubire are dreptul pasagerul?

Valoarea compensației depinde de lungimea zborului și poate fi de până la 600 EUR. Pentru zborurile de până la 1500 km, aceasta este de până la 250 EUR, pentru zborurile între 1500 și 3500 km, de până la 400 EUR, iar pentru zborurile de peste 3500 km, de până la 600 EUR. Imaginați-vă că zburați de la Praga la Berlin, care are o distanță mai mică de 1500 km, și zborul dumneavoastră este anulat. Dacă zburați de la Praga la Bangkok, care se află la mai mult de 3500 km, și zborul dvs. a fost întârziat cu mai mult de trei ore, ați putea solicita până la 600 EUR.

Când se plătește compensația

Se plătește o compensație atunci când zborul intră sub incidența reglementărilor UE și nu există circumstanțe extraordinare, cum ar fi condiții meteorologice extreme sau greve, care ar putea afecta zborul. În cazul în care Norwegian Airlines vă anulează zborul din cauza unor probleme tehnice sau a unei erori de programare, veți avea dreptul la despăgubiri. Pe de altă parte, în cazul în care anularea este cauzată de lucruri care nu pot fi controlate de compania aeriană, cum ar fi instabilitatea politică sau crizele de sănătate, atunci nu veți primi despăgubiri.

Cum pot obține despăgubiri pentru un zbor Norwegian Airlines întârziat sau anulat?

Puteți încerca să obțineți singur despăgubiri, ceea ce înseamnă să contactați serviciul clienți al Norwegian Airlines și să urmați instrucțiunile acestora. Dar de ce să vă deranjați când puteți folosi serviciile noastre de pe Refundio.ro? Vă vom economisi timp și nervi. Doar completați formularul și noi ne vom ocupa de tot. Serviciile noastre sunt concepute pentru a fi cât mai convenabile și mai eficiente pentru dumneavoastră.

Ce trebuie să faceți dacă compania aeriană refuză despăgubirea?

Dacă Norwegian Airlines respinge cererea dumneavoastră de despăgubire, acest lucru nu înseamnă sfârșitul călătoriei dumneavoastră. La Refundio.ro, suntem gata să vă ajutăm. Doar trimiteți-ne informațiile despre zborul dvs. și vom încerca să negociem o compensație pentru dvs. Procesul este simplu: vizitați pagina noastră Cerere de despăgubire pentru toate informațiile de care aveți nevoie și pașii pentru a începe.

Credem că călătoriile ar trebui să fie o plăcere, nu o sursă de stres. Iar atunci când lucrurile nu merg bine, este bine să știi că ai pe cineva care să te ajute. La Refundio.ro, suntem aici pentru a face exact acest lucru - pentru a vă ajuta să obțineți despăgubirile pe care le meritați, indiferent dacă este vorba de o întârziere a zborului, de o anulare sau de orice altă problemă legată de călătoria dumneavoastră cu avionul.

O prezentare generală a diferitelor companii aeriene cu care vă puteți confrunta:

Verifică compensația gratuit.
Verifică gratuit