TAP Air Portugal: Despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate

Dreptul la despăgubiri în temeiul Regulamentului UE 261/2004

Regulamentul (CE) nr. 261/2004 este o salvare pentru pasagerii care întâmpină neplăceri în timpul călătoriilor cu avionul. Pe scurt, dacă zborul dvs. cu plecare din UE este întârziat, anulat sau dacă există o suprarezervare, aveți dreptul la despăgubiri. Iar aceasta poate ajunge până la 600 de euro! Este important de precizat că acest regulament se aplică tuturor companiilor aeriene, inclusiv TAP Air Portugal. Dar ceea ce este și mai important este să știți cum și când aveți dreptul la despăgubiri. Pagina noastră cerere de despăgubire vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie, în limba engleză, pentru ca decizia dumneavoastră să fie cât mai ușoară.

Despăgubirea TAP Air Portugal pentru zbor întârziat - când și cum funcționează

Dacă zburați cu TAP Air Portugal și zborul dvs. are o întârziere mai mare de trei ore, este posibil să aveți dreptul la despăgubiri. Cum funcționează acest lucru? Trebuie doar să contactați compania aeriană sau să folosiți un serviciu ca noi la Refundio.ro și noi ne vom ocupa de tot pentru dumneavoastră. Pagina noastră Zbor întârziat vă va oferi instrucțiuni detaliate despre cum să procedați pentru a obține compensația la care aveți dreptul. Rețineți că despăgubirea nu se aplică în situațiile în care există o întârziere din motive independente de voința dumneavoastră, cum ar fi circumstanțe extraordinare.

Despăgubiri pentru un zbor anulat al TAP Air Portugal - când și cum funcționează

Anulările de zbor pot fi chiar mai frustrante decât întârzierile. Dar chiar și în acest caz aveți dreptul la despăgubiri dacă ați fost informat despre anulare cu mai puțin de 14 zile înainte de plecarea programată. Din nou, puteți aranja singur compensația sau o puteți lăsa pe seama noastră la Refundio.ro. Pagina noastră zbor anulat vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre ce trebuie să faceți dacă vă aflați în această situație neplăcută. Nu uitați că, chiar și în cazul anulării unui zbor, există excepții în care nu se acordă compensații, cum ar fi circumstanțele extraordinare.

La ce compensație are dreptul un pasager?

Valoarea compensației variază în funcție de durata zborului. Pentru zborurile de până la 1 500 km, compensația poate fi de până la 250 de euro, pentru zborurile între 1 500 și 3 500 km poate fi de până la 400 de euro, iar pentru zborurile de peste 3 500 km poate fi de până la 600 de euro. De exemplu, dacă zburați de la Praga la Lisabona și zborul este anulat, puteți avea dreptul la 400 de euro. Dacă zborul dumneavoastră are peste 3 500 de km, de exemplu de la Praga la Rio de Janeiro, și există o întârziere, puteți solicita o compensație de până la 600 de euro. Puteți găsi aceste informații și alte exemple pe pagina noastră dreptul la compensație.

Când se plătește despăgubirea

Despăgubirile se plătesc atunci când sunt îndeplinite condițiile prevăzute de Regulamentul UE 261/2004. Cu toate acestea, nu aveți dreptul la despăgubiri în cazul unor circumstanțe extraordinare, cum ar fi vremea nefavorabilă sau grevele. Un alt exemplu este cazul în care sunteți informat cu mult timp înainte de anulare. Dacă zburați dintr-o țară din afara UE către UE cu o companie aeriană din afara UE, de asemenea, nu aveți dreptul la compensații. Pentru mai multe informații despre situațiile în care nu aveți dreptul la despăgubiri, consultați pagina noastră despre circumstanțe extraordinare.

Cum pot obține despăgubiri pentru un zbor TAP Air Portugal întârziat sau anulat?

Puteți solicita despăgubiri direct la TAP Air Portugal sau puteți lăsa acest lucru în seama noastră. La Refundio.ro vă vom ajuta pe parcursul întregului proces și ne vom asigura că veți primi ceea ce vi se cuvine de drept. Dacă vă decideți să solicitați singuri despăgubirea, este posibil să întâmpinați o serie de obstacole administrative și așteptări lungi. Noi vă oferim o soluție simplă: completați formularul și noi ne ocupăm de restul. Serviciile noastre sunt concepute pentru a fi cât mai convenabile și mai eficiente pentru dumneavoastră.

Ce trebuie făcut dacă compania aeriană refuză despăgubirea?

Dacă TAP Air Portugal respinge cererea dumneavoastră de despăgubire, nu disperați. Contactați-ne și ne vom ocupa de tot ceea ce aveți nevoie. Doar completați formularul și noi ne vom ocupa de restul. Echipa noastră are o experiență vastă în negocierea cu companiile aeriene și cunoaște toate trucurile pentru a obține aprobarea despăgubirii dumneavoastră. Dacă întâmpinați o respingere, nu vă fie teamă să ne contactați, deoarece avem toate cunoștințele și experiența necesare pentru a vă ajuta.

Dacă v-ați confruntat cu probleme în timpul zborului cu TAP Air Portugal, nu ezitați să apelați la serviciile noastre. La Refundio.ro suntem pregătiți să vă ajutăm să obțineți compensația la care aveți dreptul de drept. Fie că este vorba despre un zbor întârziat, un zbor anulat sau zbor de legătură ratat, suntem aici pentru dumneavoastră. Serviciul nostru este rapid, eficient și, mai presus de toate, fără probleme pentru dumneavoastră.

O prezentare generală a diferitelor companii aeriene cu care vă puteți confrunta:

Verifică compensația gratuit.
Verifică gratuit