United Airlines: Despăgubiri pentru zboruri întârziate sau anulate

Dreptul la despăgubiri în temeiul Regulamentului UE 261/2004

Regulamentul (CE) nr. 261/2004 este o salvare pentru pasagerii care întâmpină neplăceri în timpul călătoriilor cu avionul. Pe scurt, dacă zborul dumneavoastră cu plecare din UE a fost întârziat, anulat, a ratat o legătură sau ați fost victima unei suprarezervări, aveți dreptul la despăgubiri. Iar aceasta poate ajunge până la 600 de euro! Acest regulament se aplică tuturor zborurilor care decolează dintr-o țară din UE sau zborurilor către UE cu un transportator european.

Dacă zborul dumneavoastră are o întârziere de peste trei ore, este anulat fără preaviz sau nu ați putut să vă îmbarcați din cauza suprarezervării, aveți dreptul la o compensație financiară. Această compensație este menită să fie o formă de despăgubire pentru timpul pierdut și inconvenientele cauzate de compania aeriană. Pentru mai multe informații despre dreptul dumneavoastră la compensație și despre cum să o solicitați, vă rugăm să vizitați Cerere de compensație.

Despăgubirea United Airlines pentru întârzierea zborului - când și cum funcționează

Dacă zburați cu United Airlines și zborul dumneavoastră are o întârziere mai mare de trei ore, este posibil să aveți dreptul la despăgubiri. Este important de reținut că întârzierea se calculează la sosire, nu la plecare. Cum se procedează? Doar completați formularul de pe site-ul nostru și noi ne vom ocupa de tot. Nu uitați că despăgubirea nu se aplică în cazul întârzierilor cauzate de circumstanțe extraordinare, cum ar fi dezastrele naturale sau grevele care nu pot fi controlate de compania aeriană.

De asemenea, este bine de știut că, în cazul în care zborul dumneavoastră are întârziere, aveți dreptul la anumite servicii gratuite, cum ar fi băuturi răcoritoare și comunicare. Dacă întârzierea durează peste noapte, compania aeriană ar trebui să vă ofere cazare. Toate aceste informații și ajutor pentru completarea formularului se găsesc pe pagina zbor întârziat.

Despăgubiri pentru anularea zborului United Airlines - când și cum funcționează

Anulările de zbor pot fi foarte stresante. Dar dacă zburați cu United Airlines și zborul dvs. este anulat cu mai puțin de 14 zile înainte de plecarea programată, puteți fi eligibil pentru compensații. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și vă vom ajuta să obțineți ceea ce vi se cuvine de drept. Pentru mai multe informații, vizitați pagina zbor anulat.

Dacă United Airlines vă anunță cu suficient timp înainte de anulare și vă oferă un zbor alternativ care să vă convină, atunci nu aveți dreptul la despăgubiri. Cu toate acestea, dacă zborul alternativ nu este acceptabil sau dacă nu ați fost notificat la timp cu privire la anulare, aveți dreptul la despăgubiri. Iar dacă vi se pare complicat procesul de obținere a compensației, nu vă fie teamă să ne contactați. Vă vom ajuta să vă ghidăm pas cu pas prin acest proces.

La ce despăgubire are dreptul un pasager?

Valoarea compensației variază în funcție de durata zborului. Pentru zborurile de până la 1 500 km, compensația poate fi de până la 250 de euro, pentru zborurile între 1 500 și 3 500 km, de până la 400 de euro, iar pentru zborurile de peste 3 500 km, de până la 600 de euro. Un exemplu ar fi un zbor de la Praga la New York, unde compensația ar putea fi de până la 600 de euro. Dacă zburați de la Paris la Londra, care este un zbor mai scurt, compensația ar putea fi de până la 250 de euro.

Este important să rețineți că aceste sume sunt maxime și că despăgubirea dumneavoastră reală poate fi mai mică, în funcție de circumstanțe precum durata întârzierii și distanța totală a zborului. Dacă aveți întrebări cu privire la valoarea compensației pe care ați putea-o primi, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să aflați la ce aveți dreptul și pentru a vă asigura că primiți o compensație echitabilă.

Când aveți dreptul la despăgubire

Despăgubirile se plătesc atunci când sunt îndeplinite condițiile prevăzute de Regulamentul UE 261/2004. Cu toate acestea, nu aveți dreptul la o despăgubire în cazul în care există întârzieri datorate unor circumstanțe extraordinare, cum ar fi condiții meteorologice extreme sau greve. Alte exemple de situații în care nu aveți dreptul la despăgubiri sunt problemele tehnice considerate "inevitabile" sau dacă ați fost informat cu privire la anularea unui zbor cu mai mult de 14 zile înainte de plecarea programată.

Dacă vă aflați în situația în care zborul dvs. a fost întârziat sau anulat și nu sunteți sigur dacă aveți dreptul la despăgubiri, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este pregătită să vă ofere toate informațiile și să vă ajute să vă înțelegeți drepturile. Iar dacă se dovedește că aveți dreptul la despăgubiri, vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că le veți primi.

Cum pot obține despăgubiri pentru un zbor United Airlines întârziat sau anulat?

Puteți încerca singur prin intermediul site-ului United Airlines, sau lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de acest lucru. Serviciul nostru este simplu și fără complicații. Trebuie doar să completați formularul și noi ne vom ocupa de tot. Echipa noastră are o experiență bogată în gestionarea despăgubirilor și știm exact ce trebuie să faceți pentru a obține ceea ce vi se cuvine.

Dacă alegeți să apelați la serviciile noastre, veți economisi mult timp și energie. Nu va trebui să vă ocupați de formulare complicate sau să comunicați cu compania aeriană. Noi vom face acest lucru pentru dumneavoastră. În plus, lucrăm pe baza principiului "fără câștig, fără onorariu", ceea ce înseamnă că, dacă nu obținem despăgubiri, nu ne plătiți nimic.

Ce trebuie să faceți dacă compania aeriană refuză despăgubirea?

Dacă United Airlines vă refuză cererea de despăgubire, nu disperați. Contactați-ne și vă vom ajuta. Pașii noștri sunt simpli: completați formularul, vă vom analiza cererea de despăgubire și, dacă sunteți eligibil pentru despăgubiri, vom face tot ce ne stă în putință pentru a vi le obține. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului, de la prima dată când completați formularul până la soluționarea finală a despăgubirii dumneavoastră.

Dacă vă confruntați cu un refuz din partea companiei aeriene, poate fi frustrant, dar nu înseamnă sfârșitul luptei dumneavoastră. Cu ajutorul nostru, puteți depăși obstacolele și puteți obține compensația care vi se cuvine pe bună dreptate. Fie că este vorba de o scrisoare de respingere sau de un proces juridic complex, suntem aici pentru a vă ajuta și a ne asigura că drepturile dvs. sunt respectate.

O prezentare generală a diferitelor companii aeriene cu care vă puteți confrunta:

Verifică compensația gratuit.
Verifică gratuit